small dog in a bag lookin down

Kæledyr med i flyet

Er du tvunget til at rejse med fly snart? Du er måske så en kæledyrsejer, der kunne ønske at medbringe dit kæledyr? Selvom flertallet nok overlader pasningen til andre,er situationen sådan at du ikke har lyst til at gøre det eller dit hensigt med rejsen er en flytning, i modsætning til at tage på en turistrejse. Uanset dine grunde til at ville eller være nødt til at bevæge dig rundt med dit kæledyr eller husdyr, så er der en liste af konsekvenser, du bliver nødt til at gennemtænke.

small dog in a bag lookin down

De indledende øvelser i at flytte et kæledyr, er at sørge for, at du kan gøre det. Selv om en lang række rejseselskaber vil acceptere kæledyr på deres fly, er det ikke alle der vil. Du kan komme i problemer, hvis du planlægger en afrejse fra en lille lufthavn med kun et eller to flyselskaber. Hvis de ikke accepterer kæledyr, eller hvis deres begræsninger er i overkanten for dig at kapere, burde du eventuelt undersøge andre lufthavnsalternativer, især dem, der er større.

Når du flyver med dine kæledyr, skal man overveje at du vil blive afkrævet et ekstragebyr Desværre mener mange første gangs kæledyrsrejsende, at deres hund er det samme som en carry-on taske eller håndbagage. Det er ikke sådan det fungerer Du vil næsten altid blive opkrævet overpris for at rejse med en hund Denne merbetaling vil sikkert komme an på det omtalte flyselskab, og samt din kats placering, i kabinen eller i bagagerum.

Derved kommer vi til et andet vigtigt punkt Selv med nogle af de flyselskaber, der acceptererkat ombord på deres fly, ikke alle accepterer kæledyr til at være i kabinen med andre passagerer. Dette er især almindeligt på mindre fly, hvor allergi kan være frygtet Hvis du ikke kan separeres fra din hund, skal du forsøge på at søge efter et flyselskab, der vil give dig mulighed for at holde ham eller hende i kabinen med dig. Med det sagt, så husk at størrelsen af dit kæledyr også vil have stor indvirkning på dine alternativer

Uanset hvor dit kæledyr befinder sig på turen, bør du have en transportboks til dem. Mange flyselskaber har særlige regler for, hvilke varianter der kan bruges Restriktionerne indebærer ofte benyttede materialer samt størrelse. Mange vil give dig disse data når du spørger efter dem. Når det gælder kæledyr bokse og luftfartsselskaber, er det vigtigt at sørge for, at du giver din hund plads nok til at stå og bevæge sig rundt lidt. I virkeligheden vil de fleste luftfartsselskaber ikke acceptere at flytte hunde, som de mener bliver klemt.