Overnat billigt i London og få råd til lidt mere. Foto: Jorge Alejandro Preciado Oseguera, Mexico

Hostel – eller Youth Hostel – svarer til de danske vandrehjem og er en billig måde at klare overnatningen på, hvis man ikke stiller store krav til komfort og privatliv.

Der er stor forskel på stederne; nogle har soverum med 6-8 personer, andre steder kan det godt lade sig gøre at få et 2-personers værelse.

En ting der er værd at bemærke er, at flere hostels i City har døgnbemanding af receptionen, hvor flere billige hoteller faktisk låser døren så man skal skynde sig hjem. Så hvis man tænkt sig at afprøve nattelivet i London, så er man måske endda bedre stillet med et hostel. Det er dog ikke sikkert at de øvrige beboere er så vilde med at man kommer sent hjem…

Billig overnatning i London

Picadilly Backpackers Hostel

Der er ingen tvivl om at Picadilly Backpackers sigter mod det unge marked, det kan man se af navnet. De reklamerer for sig selv som billigt og nær centrum: “det livlige London”. Vandrehjemmet er spredt ud over 5 meget farverige etager, og der er mulighed for at spise morgenmad, inden man går ud i byen. De arrangerer ture i nattelivet og med priser der starter fra £12, er det både overkommeligt og attraktivt.

http://www.piccadillyhotel.net/

http://www.piccadillybackpackers.com/

 YHA London Oxford Street

Med et vandrehjem placeret midt i Soho er man tæt på alting. De har værelser med 2, 3 eller 4 senge, fordelt over flere etager.

Der arrangeres flere aktiviteter, så hvis du vil have fred og ro, er det ikke her du skal bo! Man er tæt på både tuben, pubs og masser at natteliv og man kan ofte købe billetter med rabat på hostel.

Priser fra £16

http://www.danish.hostelworld.com/hosteldetails.php/YHA-London-Oxford-Street/London/6996

Similar Posts