Science Museum, Exhibition Road, London SW7

Londons Science Museum, Videnskabsmuseum, er en af Londons største turistattraktioner med 2,7 millioner besøgende om året, og det mest besøgte teknologi- og videnskabsmuseum i  Europa. Med sine mange interaktive udstillinger og mangfoldighed er Londons Science Museum er et besøg værd for enhver nysgerrig sjæl, voksen eller barn og uanset hvor meget man føler sig som en videnskabsmand.

Museet er så sprængfyldt af  ting at se på at man skal sætte det meste af en dag af til et besøg hvis man vil nå hele vejen rundt. Ja, man kan nok ikke engang nå det hele på en enkelt dag, så man må prøve at gå efter de ting man helst vil se først. Det kan være en god ide at anskaffe sig et kort ved indgangen så man har et overblik over hvad der er at se og så man ikke overser sektioner. Hvis der er noget bestemt man interesserer sig for, kan man se på deres hjemmeside hvilke arrangementer man kan opleve.Science Museum, Exhibition Road, London SW7

Der er gratis entré til Science Museum, ligesom de fleste andre museer i Storbritannien. Dog kan man komme ud for at skulle betale for midlertidige udstillinger.

The Science Museum er et af tre museer der ligger indenfor et lille område på Exhibition Road. De to andre er Natural History Museum, det naturhistoriske museum, og Leighton House Museum, der er et kunstmuseum. Her er det naturligvis også gratis at komme ind. Hvis man i løbet af dagen bliver træt af videnskabsmuseet kan man jo besøge et af de andre museer, men pas på med at planlægge efter dette, for som sagt er der rigeligt at se på i Science Museum og det samme gælder uden tvivl for de andre museer.

Man kan nemt komme til museet metroen, Circle, District og Picadilly-ruterne har alle et stop i South Kensington, hvorfra der kun er to minutters gang. Man kan også vælge at køre med bus; ruten 360 har stoppested ved Kensington Museums og ruterne 14, 74, 414 og C1 stopper ved Victoria & Albert Museum.

Similar Posts