Cats - the musical

London er musicalernes by og der går bestandigt mange forskellige musicals på byens teatre. Og det vil nærmest være blasfemi at være i London uden at gå ind og opleve en af dem.

Mange af dem har gået i lange perioder, men der bliver også sat nye stykker op.

London er musical’ernes by og det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige tilbud. Nogen af de mest kendte er:

Men også lidt udenfor de gængse rækker er der fantstiske oplevelser. Har man bare en lille smule musikalitet i kroppen – og det har man vel hvis man vil se musicals – så er Stomp en oplevelse man ikke skal snyde sig selv for.

De fleste musicals spiller i West End, og musical-scenen i London er noget anderledes, end hvad vi kender fra Danmark. Der bygger man nærmest hele teatret op om den samme musical, der spilles år efter år. Det giver nogen helt andre muligheder for at inkludere publikum i oplevelsen, og gøre noget mere ud af dekorationen.

Det kan godt svare sig at shoppe lidt efter billetter inden afrejsen, der kan være rigtig mange penge at spare. Og hvis man ikke lige når det inden, eller bare først bestemmer sig for det efter ankomsten til London, så gå efter nogle af de specielle billetsalgssteder. Der kan være ekstremt billige billetter at få, hvis man kan være heldig af få et par afbuds billetter til forestillingen samme aften.

Måske kan der på den måde blive råd til to forestillinger? 🙂

Skal det være ekstra nemt, kan man hjemmefra bestille billeterne på www.londonmusicals.dk

For mig må den ultimative London-oplevelse være at tage en black cab til og fra en af de store musicals!

Similar Posts