sloane square

Hvis nu du helt tilfældigvis skal til London sidst i maj måned, og interesserer dig for have og blomster – så skal du helt sikkert unde dig selv en tur omkring Chelsea Flower Show. Jeg tror alle går derfra med et havemæssigt løft og en stor oplevelse rigere.

Det markedsføres som det meste berømte haveshow i hele verden – og det er nok ikke helt løgn.

Showet eller messen består af en mængde små show-haver, hver planlagt og opbygget af en enkelt eller flere havedesignere og landsskabarkitekter. Det giver mulighed for en masse spændende haveoplevelser, for de forskellige pavilloner er … forskellige!

Sørg for at planlægge din dag fornuftigt. Når du køber billetterne, så sørg for at fået katalog med, pengene er givet godt ud til planlægning af din dag. Floral Pavillions bliver nemt meget tætpakkede, så planlæg at se dem enten først eller sidst på dagen, de åbner kl 8 om morgenen, det er et godt tidspunkt at starte.

Tag de fornuftige sko på, måske endda vandrestøvler, for du kommer til at gå meget. Husk vind-/vandtæt overtøj,men drop paraplyen – de duer ikke når der er mange mennesker.

Chelsea Flower Show planlægges og afholdes af Royal Horticultural Society – vel hvad der svarer til det danske Botanisk Selskab – i forbindelse med Royal Hospital i Chelsea, London. I 2012 afholdes showet i perioden 22.-26.maj. De første par dage er kun for medlemmer af RHS, derefter kan alle få lov at kigge med.

Den nærmeste underground station er Sloane Square, kommer du med bus skal du tage ruterne 11, 137, 211 og 239 der stopper nærmest the Showground, mens rute 19 stopper ved Sloane Square. Victoria er den nærmeste mainline station, og en nærbus vil køre i pendulfart fra Victoria til the Showground.

https://www.rhs.org.uk/shows-events/rhs-chelsea-flower-show

http://www.findinspiration.dk/435/inspiration-fra-chesea-flower-show

http://www.eventyrhaver.dk/blog/tag/chelsea-flower-show/

Similar Posts