Portobello Road Market er et loppemarked for shoppere
På Portobello Road Market kan man finde næsten alt

Der er flere forskellige markeder i London, et af de mere kendte er Portobello Road. En vej i et kvarter, der på markedsdage er plastret til med boder.

På hverdage er det et stort marked for frugt, grønt og andet spiseligt, om fredagen er der et stort marked med brugte ting og lørdag stiller antikvitetshandlerne deres boder op i den sydlige ende af Portobello Road, nærmest Notting Hill Gate

Her finder antikviteter, pragtfulde ting for samleren og gammelt ragelse – og sikkert det hele i den samme bod. De fine tager de sig godt betalt for, men det kan stadig lade sig gøre at finde sjove og fornøjelige ting. Og man kan i hvert fald nemt finde en mere mindeværdig souvenir end så mange andre steder.

Den ene ende består af meget organiserede små butikker, der ovenikøbet har deres egen lille forening – den modsatte ende er noget mere kaotisk, sådan som man forventer at finde et loppemarked. Det er nok her, man skal forvente at gøre det bedste indkøb, men der hvor risikoen for at blive snydt er størst.

Lørdag er den absolut mest besøgte markedsdag. Kom til Portobello Road market på en lørdag, hvis du vil opleve markedet på fuld styrke med flest mennesker og mest stemning – eller vælg en anden dag, hvis du gerne vil kunne trække vejret! Uanset hvad, så er det en oplevelse værd.

Har du set filmen Notting Hill med Julia Roberts, så har du også set Porto Bello Road Market i den scene hvor den mandlige hovedrolle går gennem markedet og samtidig går gennem fire årstider. Selvom der er færre mennesker på gaden i filmen end jeg nogensinde har oplevet det i virkeligheden. Når der er marked, er gaden proppet!

Tag Tuben til Notting Hill Gate Station eller Ladboke Grove Station og gå resten af vejen.

Åbent: Mandag – onsdag: 9:00 – 17:00, torsdag: 9:00 – 13.00, Fredag – lørdag: 7:00 – 18:00

Se mere om Portobello Road market

Se også Camden Lock Market

Similar Posts