Juleshopping i London

Shopping i London er altid godt, men op mod jul breder der sig en hel særlig stemning i byen. Mennesker fra nær og fjern samles for at købe gaver og opleve London i julens skær. Og der er nok af gode steder for juleindkøb i London at tage fat på!

Julemarkeder

Juleshopping i LondonRundt om i byen er der i perioden op mod jul flere forskellige markeder af kortere eller længere varighed, nogen varer kun et par dage, andre et par måneder.

De traditionelle markeder

Der findes i det centrale London flere forskellige kræmmermarkeder. De er dog lidt større end vi kender dem i Danmark og man kan ind imellem gøre rigtig gode handler. Se siderne om Portobello Road og  Camden Lock.

Men du kan også finde et helt traditionelt tysk marked i London: The Traditional German Christmas Market i Winter Wonderland nær Hyde Park. Her kan du nyde tysk gluhwein (gløgg) eller en Bratwurst skyllet ned med en helt traditionel øl fra Bayern. Der masser af tyske specialiteter, udskåret træ og håndlavet julepynt –  men vil man opleve et tysk julemarked var det måske smartere at tage til Berlin?

Markedet har åbent hver dag kl. 10 – 22 og leverer tysk julestemning helt frem til 3. januar.
Nærmeste station: Hyde Park Corner

Madvarer

Et af de bedste førevare-markeder i London er Smithfield Meat Marked, kendt i hele Storbrittanien for den gode kvalitet. Her kan du købe den traditionelle julekalkun eller -gås – men der er alt muligt andet også: ost, pies, og mange andre delikatesser til at forsøde den skønne juletid.

Der er åbent mandag til fredag kl. 2-8; altså om morgenen! Kom tidligt, hvis du vil opleve de bedste produkter.
Nærmeste station er Farringdon.

Fri for trafik

Flere af de store indkøbsgader er lukket for trafik bestemte dage, som regel sidst i november. Her er der gode muligheder for gode oplevelser på juleindkøb i London, når fodgængerne overtager de berømte gader Oxford Street og Regent Street og går på jagt efter de gode tilbud på julegaver.

De mange folk på gaden giver en helt særlig stemning,som man ikke får på samme måde når trafikken også skal være der.

Similar Posts