Camden Lock med kanalbåde (foto: Richard McMillan)

London er et fedt sted at gå på jagt på loppemarkeder, og Camden Lock Market er bare et af mange. Der mest gang i den om søndagen, men ogås resten af ugen er der gode muligheder for at gøre gode fund. Tag ‘tuben’ til Camden Town eller Chalk Farm, selve markedet foregår på Chalk Farm Road.

Et godt sted til Trendspotting!

Farvede tasker på marked
Der er altid masser af farver på markederne (foto: Morten Ellegaard Larsen)

Markedet ligger lige op af Regent’s Canal, hvor der tidligere var masser af pramme med gods. I begyndelsen af 70’erne var den trafik nærmest ikke-eksisterende, så området lå øde hen. Da der samtidig var planer om at bygge en omfartsvej igennem området, blev der ikke sat nogen projekter igang med byudvikling som i så mange andre lignende kvarterer. I stedet udviklede der så i området et spirende loppemarked.

Da planerne om en ny vej i 1976 blev droppet havde markedet bidt sig så godt fast i området at det fik lov til at fortsætte. En del af markedsområdet blev i 2007 inddraget til nybyggeri, men der er stadig masser af boder tilbage.

Et godt tip er ikke at lade sig falde for de første fede sko du ser – der er så mange boder, at du HELT sikkert finder noget bedre lidt senere. Så giv dig god tid og nyd den stemning der kommer, når tusindvis af mennesker shopper sammen!  :o)

Wkipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Camden_Market

Tube: Camden Town eller Chalk Fram

Google maps

Similar Posts